BEMUTATÓTEREM

Balatonvilágoson bemutatóterem kialakítás alatt.

Egy kisebb raktárkészletet is előkészítettünk, ha valaki rögtön elvinne egy matracot magával, eredeti vákumcsomagolásban is megteheti.

A raktárukban többféle méretű matrac is van.

 

Időpontot minden esetben előre kell egyeztetni a kontakt@yododo.hu emailcímen.

Várjuk szíves érdeklődését!

young-couple-having-having-romantic-times-in-8754BXJ

KAPCSOLAT

KERESSEN BIZALOMMAL!

Amennyiben további segítségre lenne szüksége, vagy további kérdése van, kérem keressen minket bizalommal!
ELÉRHETŐSÉGEK
1054 Budapest, Honvéd utca 8.
+36202486602
kontakt@yododo.hu

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot, minden kérdésére válaszolunk.

Mióta lecseréltem a 15 éves matracomat a Yododo matracra, azóta nem fáj a fejem reggelente. A régi matracon szinte már ülve aludtam sok párnával, az új matracomon egy kispárnával elég aludnom és kipihenten ébredek. (P. Katalin, Budapest)
Katalin

Vásárló, Budapest

A régi rugós matracomat lecseréltem erre a habmatracra. A derékfájásom elmúlt pár nap alatt, nagyon örülök neki! (K. István, Debrecen)
István

Vásárló

A régi matracom közepén volt már egy mélyedés, le kellett cseréljem. Nekem a matrac keménysége nagyon fontos volt, és a Super Deluxe Yododo matracot választottam, mert 23 cm vastag benne a hab. Teljesen meg vagyok elégedve, kipihenten ébredek, tökéletesen támaszt mindenhol, miközben puha a felülete, kényelmes érzés. (L. Róza, Szeged)
Róza

Vásárló

Árban körülbelül megfelel a többi ilyen típusú matracnak, de ingyenes a házhozszállítás Magyarországon, így ezt választottam, mert rokkantnyugdíjas vagyok és nehezen mozgok. Nagyon kényelmes, elmúlt a hátfájásom, mióta lecseréltem a régi matracomat a Komfort Yododo-matracra. (H. Pál, Miskolc)
Pál

Vásárló

Megvettem a 180X200-as Super Deluxe Yododo matracot, és rendszeresen arra érek haza munka után, hogy a két serdülő gyerekem fekszik keresztben az ágyamon és ott olvasnak-telefonoznak. Azt hiszem, megvan a karácsonyi ajándékuk. (T. Ibolya, Pécs)
Ibolya

Vásárló

Elégedett vásárlóink gyakran megajándékozzák családtagjaikat egy yododo matraccal, mert amikor látogatóba jönnek a rokonok és kipróbálják, a matrac teljesen lenyűgözi őket.