KONCEPCIÓ

KÜLDETÉSÜNK: ALKALMAZKODNI AZ ÖNÖK SZÜKSÉGLETEIHEZ

Észrevettük, hogy a túl széles kínálat és egy új matrac vásárlása egyszerűbb kell legyen, és minden igény és kritérium egyetlen matracban kell megvalósuljon.

A yododo-val az volt a célunk, hogy az önök összes kérését teljesítsük: mindenki számára elérhető, minőségi, kényelmes, hosszú élettartamú és megfelelő árú legyen.

KÉT GENERÁCIÓ ÓTA TANULMÁNYOZZUK AZ ALVÁSI SZOKÁSOKAT

A gyártó partnerünk a vásárlók minden elvárásának és kérésének megfelel 40 éve. 40 év alatt meghallgatta, begyűjtötte és feldolgozta az információkat, hogy megtalálja a lehető legalkalmasabb terméket, hogy a lehető legkielégítőbb legyen, ez az odafigyelés vezetett a yododo matrac anyagválasztásához.

MIÉRT VÁLASSZA A YODODOT?

A yododo matracunk garantáltan 15 év kényelmes alvást hoz önnek, és mert hiszünk a yododo matracban, több, mint 10.000 darab áll azonnal rendelkezésre a francia partnerünknél.

MINŐSÉGI ALVÁS

A gerincoszlop ergonómiai alátámasztása és a nyomáspontok tehermentesítése.

EGÉSZSÉGES PIHENÉS

Az antiatka és antibakteriális kezelésnek köszönhetően,  ISO 9001 igazolással.

MOSHATÓ HUZAT

3 oldalon levehető huzat, mosható 30°-on – kompatibilis a mechanikus és elektromos ágyalapokkal.

yododo_matrac-07
Ingyenes szállítás
Optimális csomagolás
Európai márka
15 év garancia

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot, minden kérdésére válaszolunk.

Mióta lecseréltem a 15 éves matracomat a Yododo matracra, azóta nem fáj a fejem reggelente. A régi matracon szinte már ülve aludtam sok párnával, az új matracomon egy kispárnával elég aludnom és kipihenten ébredek. (P. Katalin, Budapest)
Katalin

Vásárló, Budapest

A régi rugós matracomat lecseréltem erre a habmatracra. A derékfájásom elmúlt pár nap alatt, nagyon örülök neki! (K. István, Debrecen)
István

Vásárló

A régi matracom közepén volt már egy mélyedés, le kellett cseréljem. Nekem a matrac keménysége nagyon fontos volt, és a Super Deluxe Yododo matracot választottam, mert 23 cm vastag benne a hab. Teljesen meg vagyok elégedve, kipihenten ébredek, tökéletesen támaszt mindenhol, miközben puha a felülete, kényelmes érzés. (L. Róza, Szeged)
Róza

Vásárló

Árban körülbelül megfelel a többi ilyen típusú matracnak, de ingyenes a házhozszállítás Magyarországon, így ezt választottam, mert rokkantnyugdíjas vagyok és nehezen mozgok. Nagyon kényelmes, elmúlt a hátfájásom, mióta lecseréltem a régi matracomat a Komfort Yododo-matracra. (H. Pál, Miskolc)
Pál

Vásárló

Megvettem a 180X200-as Super Deluxe Yododo matracot, és rendszeresen arra érek haza munka után, hogy a két serdülő gyerekem fekszik keresztben az ágyamon és ott olvasnak-telefonoznak. Azt hiszem, megvan a karácsonyi ajándékuk. (T. Ibolya, Pécs)
Ibolya

Vásárló

Elégedett vásárlóink gyakran megajándékozzák családtagjaikat egy yododo matraccal, mert amikor látogatóba jönnek a rokonok és kipróbálják, a matrac teljesen lenyűgözi őket.