GYAKORI KÉRDÉSEK

100% poliészterből gyártják, antiatka és antibakteriális kezelést kap, ISO 9001 minősítésű.

100%-ban európai termék.

A yododo az alábbi méretekben elérhető:

70 x 190 x 20 cm
80 x 190 x 20 cm
90 x 190 x 20 cm
130 x 190 x 20 cm
140 x 190 x 20 cm
160 x 190 x 20 cm
80 x 200 x 20 cm
90 x 200 x 20 cm
140 x 200 x 20 cm
160 x 200 x 20 cm
180 x 200 x 20 cm
200 x 200 x 20 cm

A szállítás tejesen ingyenes.

Átlagosan 4-6 munkanap alatt érkezik meg a csomag, küldeni fogunk önnek egy visszaigazoló emailt a megrendelés, kiszállítás és kifizetés részleteivel.

Igen, talál egy külön mezőt erre a megrendelés közben. A szállító partnercégek közvetlenül önnel fogják leegyeztetni a kiszállítást, ahogy önnek a legjobban megfelel.

Nagyon könnyű. Egyszerűen vegye ki a matracát a yododo dobozból, utána húzza le a műanyag védőcsomagolást. A levegővel érintkezve a matrac felszívja magát és a megfelelő formát veszi fel néhány óra alatt. Az optimális matrac állapothoz 8 óra várakozási időt javaslunk hagyni az első használat előtt.

Mindenféle felületre, akár kemény akár puha, és kompatibilis a mechanikus illetve elktromos ágyalapokkal egyaránt.

GALÉRIA

A yododo-val az volt a célunk, hogy az önök összes kérését teljesítsük: mindenki számára elérhető, minőségi, kényelmes, hosszú élettartamú és megfelelő árú legyen.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot, minden kérdésére válaszolunk.

Mióta lecseréltem a 15 éves matracomat a Yododo matracra, azóta nem fáj a fejem reggelente. A régi matracon szinte már ülve aludtam sok párnával, az új matracomon egy kispárnával elég aludnom és kipihenten ébredek. (P. Katalin, Budapest)
Katalin

Vásárló, Budapest

A régi rugós matracomat lecseréltem erre a habmatracra. A derékfájásom elmúlt pár nap alatt, nagyon örülök neki! (K. István, Debrecen)
István

Vásárló

A régi matracom közepén volt már egy mélyedés, le kellett cseréljem. Nekem a matrac keménysége nagyon fontos volt, és a Super Deluxe Yododo matracot választottam, mert 23 cm vastag benne a hab. Teljesen meg vagyok elégedve, kipihenten ébredek, tökéletesen támaszt mindenhol, miközben puha a felülete, kényelmes érzés. (L. Róza, Szeged)
Róza

Vásárló

Árban körülbelül megfelel a többi ilyen típusú matracnak, de ingyenes a házhozszállítás Magyarországon, így ezt választottam, mert rokkantnyugdíjas vagyok és nehezen mozgok. Nagyon kényelmes, elmúlt a hátfájásom, mióta lecseréltem a régi matracomat a Komfort Yododo-matracra. (H. Pál, Miskolc)
Pál

Vásárló

Megvettem a 180X200-as Super Deluxe Yododo matracot, és rendszeresen arra érek haza munka után, hogy a két serdülő gyerekem fekszik keresztben az ágyamon és ott olvasnak-telefonoznak. Azt hiszem, megvan a karácsonyi ajándékuk. (T. Ibolya, Pécs)
Ibolya

Vásárló

Elégedett vásárlóink gyakran megajándékozzák családtagjaikat egy yododo matraccal, mert amikor látogatóba jönnek a rokonok és kipróbálják, a matrac teljesen lenyűgözi őket.